Het standaard huis

Bruikbare ruimte

Bouw oppervlakte

Breedte

Lengte

Hoogte

Verdiepingen

 

Indeling:

Woonkamer met Keuken en badkamer

 

35 m²

27 m²

3,95 m

9,22 m

4,1 m

1

Begane grond  0.1           Woonkamer + kichenette   16.91 m2

                            0.2           Badkamer                                 2.72 m2

Ontdek de voordelen van een modulaire constructie:

 

Snelheid, nauwkeurigheid, en 100 jaar garantie

Dit zijn ongetwijfeld de voordelen van modulair bouwen. De technologie zorgt voor een snellere uitvoering van de investering. De eerst modules kunnen na 2 maanden vanaf de datum van goedkeuring op de bouwplaats worden afgeleverd. Wij beschikken over een eigen magazijnen bouwmaterialen en werken in een  professionele afgesloten hal, waardoor wij de door ons opgegeven termijnen voor uitvoering van opdrachten kunnen realiseren.

 

Precisie en kwaliteit

Doordat de gebouwen vanaf nul worden opgebouwd in de productiehal in de QMODULAR fabriek, zijn we onafhankelijk van de weersomstandigheden, die vaak van invloed zijn op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. We gebruiken hoogwaardige, gecertificeerde bouwmaterialen. Wij beschikken over een team van specialisten met jarenlange ervaring. Door interne normen en kwaliteitscontrole kan het product in elke productiefase worden gecontroleerd, zodat het voldoet aan de strenge eisen van onze klant

Ecologie “voor”

Door de productie-aandacht op 1 plek te concentreren en het productiemateriaal te optimaliseren, kan de hoeveelheid geproduceerde bouwafval worden verminderd, waardoor de kosten voor het verwijderen worden verlaagd.

 

Ecologie “na”

Bij QMODULAR produceren we energiezuinige gebouwen. We streven ernaar om energieneutrale gebouwen te produceren, dat wil zeggen met nul netto energieverbruik en nul CO2-uitstoot per jaar. Zo dragen we bij aan een lager verbruik van conventionele energie. 

 

Flexibiliteit

Onze technologie stelt ons in staat om de meeste traditionele projecten aan te passen aan modulaire constructie. We bieden een uitgebreide service waarmee u een traditioneel gebouw kunt transformeren in een modulair gebouw bouwen en in de toekomst uitbreiden met nieuwe modules. We houden ons strikt aan de gezondheids- en veiligheidsregels.  Het prefabricageproces vindt plaats in een grote productiehal, waardoor de kans op ongevallen op de bouwplaats van de klant wordt verkleind. Er rust een grotere verantwoordelijkheid op ons - de belegger kan

gerust zijn.

 

Een team van specialisten

Ontwerp, lassen, prefabricage, kwaliteitscontrole, montage - we hebben geen onderaannemers nodig. Het team van gekwalificeerde professionals behandelt het product uitvoerig. Coördinatie en beheer van elke bestelde bouwinvestering is uitsluitend de verantwoordelijkheid van Qmodulair.