Wie zijn wij en hoe komen wij aan onze expertise?

AOWonen is opgericht door Jan-Wim Vogels. Voornamelijk om u te ontzorgen zodat u van een optimaal woon- en leefgenot kunt genieten.

Jan-Wim Vogels 

Ik ben in 1988 bij de firma Rolstoeltechniek terecht gekomen.  Hier ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met  mensen die fysieke beperkingen hebben en die van de medische zorg afhankelijk zijn. Ik heb kunnen ervaren  hoe bepaalde producten hun leven enorm kunnen verrijken. 

 

Na 8 jaar is het bedrijf overgenomen door Welzorg. In de jaren die volgden ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar de functie van regio-manager. Een hele verantwoording dus... Na deze functie een aantal jaren met veel plezier te hebben vervuld kwam ik op een punt in mijn leven waarin er veel veranderde, zowel op het werk als privé. De wens om weer een eigen onderneming op te starten begon ook weer sterk op te bloeien en ik besloot om na 25 jaar een punt achter mijn carrière bij Welzorg te zetten en mijn vleugels uit te slaan. 

 

Ik besloot mijn kennis in de Zorg te koppelen aan mijn ondernemersvaardigheden en zo is  AOWonen ontstaan. Er is nog zoveel te doen op het gebied van goede zorg en ik denk dat ik daaraan met mijn expertise een uitstekende bijdrage kan leveren.

 

Het beste aan AOWonen is dat ik nu elke dag met mensen in contact kom waarvan ik hun leven kan verrijken en samen met hen een nieuw thuis kan creëren zodat ze met plezier van hun oude dag kunnen genieten.

 

Naast AOWonen heb ik nog een bedrijf in Personenalarmeringen, waarmee ik ook weer een bijdrage kan leveren aan het langer thuis laten wonen van ouderen.