Mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een woning op het terrein van een huis voor iemand die zorg nodig heeft. De woning is bedoeld voor de zorgvrager. Het is ook mogelijk dat de persoon die zorg verleent in de mantelzorgwoning woont. In dat geval woont de zorgvrager in het bijbehorende huis.  Een mantelzorgwoning mag een maximale oppervlakte hebben van honderd vierkante meters en de gro0tte is mede afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin/achtererf en het aantal vierkante meters aan bijgebouwen. Zie voor meer informatie onze pagina Mantelzorg Algemeen

 

De woningen zijn allen gebaseerd op energie neutraal wonen. Dit komt terug in de afwerking, het interieur en de duurzame en energiebesparende systemen. De woningen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en het exterieur kan in diverse kleuren en samenstellingen worden geleverd.

 

Interieur

Al onze woningen worden gemeubileerd opgeleverd. Er is een ruime keuze aan materiaal en kleur van de meubels, gordijnen, vloer etc. In onze showtuin kunt u onze woningen bezichtigen en tevens de diverse (kleur)stalen bekijken.

 

Onze Mantelzorgwoningen

 

De Chios Senior en de Plaza zijn standaard al ingericht als Mantelzorgwoning, wat inhoudt dat de deuropeningen zijn verbreed, antislipvoer in de douche is aangebracht en alles toegankelijk is voor rollator of rolstoel. Door middel van de benodigde aanpassingen kunnen ook al onze Flexibele Woningen ook getransformeerd worden tot een levensloopbestendige woning en daardoor prima als Mantelzorgwoning dienen.